TMS Holland

Bouwtechnische Keuring

U bent helemaal verliefd op uw droomwoning? Laat ons een solide fundering onder uw roze wolk bouwen met een bouwtechnische keuring!

Met het kopen of verkopen van een woning is vaak veel geld gemoeid. Er wordt vaak flink geïnvesteerd en er wordt voor langere tijd een financiële verplichting aangegaan. Met een bouwtechnische keuring en bijbehorende rapportage krijgt u een duidelijk beeld van de bouwkundige staat en de onderhoudstoestand van een object.

Met een grondige visuele inspectie door ervaren inspecteurs wordt de kwaliteit van de gebouwonderdelen beoordeeld en gewaardeerd. Wat goed is is goed, wat minder is verdient aandacht. Dat zal ook als zodanig in de rapportage worden vermeld met een eventuele toekomstverwachting, adviezen en oplossingen. Ook de directe herstelkosten om onderdelen functioneel te houden en/of opnieuw functioneel te maken worden standaard aangegeven in het rapport.

Desgewenst kan de rapportage uitgebreid worden met een kostenindicatie op langere termijn. Daarnaast kan het rapport, met toevoeging van een bijlage, gebruikt worden in een traject met Nationale Hypotheek Garantie. Ook is ons rapport geschikt voor het afsluiten van de NVM huisgarantie. Uw NVM makelaar kan u hierover meer informatie geven.

Kortom, er wordt door een onafhankelijke partij naar het object gekeken, waarbij het niet uit maakt of er nou verkocht of (aan)gekocht wordt. De staat van het object zoals het bij de inspectie wordt aangetroffen komt in de rapportage. Wel zo open en eerlijk! Een bouwkundige keuring geeft een stuk onderbouwing en ondersteuning in het aan- of verkoopproces en geeft daarmee meer openheid in wat u van een woning mag verwachten.

Geïnteresseerd? Met de button onderaan het scherm komt u direct op de opdrachtpagina waarmee u direct opdracht kunt geven voor een bouwkundige keuring. Wilt u eventueel meer informatie dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons zoeken via de contactpagina of via de telefoon of per e-mail, we staan u graag te woord!

Download hier de brochure

Direct opdracht verstrekken voor een bouwtechnische keuring? Klik hier
Hoenderkamp 14 • Emmen • T: 0591 647858 • E: info@tmsholland.nl