TMS Holland

Energie

Energie gebruiken of verbruiken we allemaal. Jaarlijks is een gemiddeld huishouden netto zo’n € 2.000,- kwijt aan energielasten. Energie besparen merkt u dus direct in uw portemonnee en helpt u gelijk klimaat- en milieuproblemen tegen te gaan.

Energie besparen kan makkelijk zijn als u maar weet waarop u moet letten. Daarnaast wordt daarmee het klimaat geholpen, beperkt of voorkomt het vervuiling en kan op kostbare grondstoffen worden bespaart. Daarnaast kan er direct op energiekosten worden bespaard!

Een goed vertrekpunt voor het energiezuiniger (laten) maken van uw huis, is een Energie Besparingsadvies. Hierbij worden de diverse mogelijkheden van isoleren en energiebesparen in kaart gebracht. Eén van onze adviseurs komt de situatie ter plaatse opnemen, waarbij de eventueel aanwezige isolerende materialen worden geïnventariseerd, evenals de verwarmingsinstallatie en de ventilatie. Daarnaast bespreekt de adviseur uw eventuele wensen en wordt er gekeken naar mogelijkheden voor duurzame energievoorzieningen. Uiteindelijk ontvangt u van alle informatie een rapportage.

Direct opdracht verstrekken voor een bouwtechnische keuring? Klik hier
Hoenderkamp 14 • Emmen • T: 0591 647858 • E: info@tmsholland.nl