TMS Holland

Energie besparingsadvies

Bent u als woningeigenaar benieuwd naar de mogelijkheden voor energiebesparende maatregelen in uw huis? Vraag dan een energie besparingsadvies aan!

Als u een besparingsadvies aanvraagt (voorheen EPA) komt er een van onze adviseurs bij u langs die uw mogelijkheden voor energie besparen op een rij zet. Het besparingsadvies is een advies wat op uw persoonlijke situatie geschreven is. U ontvangt een duidelijk rapport van mogelijke maatregelen die energie besparen, meer wooncomfort opleveren en het binnenklimaat van uw woning kunnen verbeteren. In dit rapport staan ook de kosten, opbrengsten en terugverdientijden vermeld.

Het besparingsadvies en het Energielabel dienen overigens niet met elkaar verward te worden. Het besparingsadvies omvat besparende maatregelen die u kunt uitvoeren om energie te besparen, het energielabel geeft aan hoe energiezuinig een woning is ten opzichte van vergelijkbare woningen.

Het is aan te raden om vooraf voor u zelf na te gaan wat u precies verwacht van ons als adviseur en bespreek dit met hem of haar. Heeft u bijvoorbeeld zelf maatregelen in gedachten om eventueel uit te laten voeren? Of wilt u bijvoorbeeld behalve het besparingsadvies ook een energielabel laten opstellen? De adviseur zal voorafgaand aan de opname een korte intake met u houden waarop u deze zaken kunt aangeven.

Direct opdracht verstrekken voor een bouwtechnische keuring? Klik hier
Hoenderkamp 14 • Emmen • T: 0591 647858 • E: info@tmsholland.nl