TMS Holland

Inspectie

Welk onderhoud kunnen wij de komende jaren verwachten en hoe pakken we dat zo systematisch mogelijk aan, is dat object bouwtechnisch in orde? Kunnen jullie de bouw van ons nieuwe (bedrijfs)pand regelen, kan TMS Holland nagaan waardoor een bouwkundige schade is ontstaan en/of iemand daar schuldig aan is of willen jullie de oplevering van dat nieuwe complex uitvoeren? Dit is een kleine greep uit een aantal vragen die bij ons zeer regelmatig voorkomen en kenmerkt gelijk onze veelzijdigheid, kortom "U vraagt, wij draaien"!

Als onafhankelijke partij heeft TMS Holland al vele duizenden inspecties uitgevoerd. Veel van onze werkzaamheden zijn gebaseerd op enige vorm van inspectie. Onze ervaren en erkende inspecteurs zijn dan ook uitstekend in staat om zaken grondig op te nemen en te beoordelen, om vervolgens hieraan een conclusie te verbinden de bevindingen te verwerken en te rapporteren. De kernbegrippen inspecteren, controleren en adviseren zijn in ons dienstenpakket niet vreemd, volgens onze klanten doen we dat grondig en nauwkeurig. 

Onder de verschillende tabs van dit hoofdstuk vindt u meer informatie over de verschillende diensten. Heeft u een specifieke vraag, wilt u meer informatie over een dienst of valt uw vraag wellicht niet binnen de voorgestelde diensten, neem dan gerust even contact met ons op! De gegevens vindt u onder de contactpagina.
 

Direct opdracht verstrekken voor een bouwtechnische keuring? Klik hier
Hoenderkamp 14 • Emmen • T: 0591 647858 • E: info@tmsholland.nl