TMS Holland

Over TMS

TMS Holland is een onafhankelijk allround adviesbureau dat in haar dertig jarig bestaan is uitgegroeid tot adviesbureau wat gespecialiseerd is in een heel breed scala aan activiteiten op (ge-)bouwkundig gebied, voor opdrachtgevers door heel Nederland!

TMS Holland verzorgt jaarlijks vele bouwkundige inspecties bij bijvoorbeeld aan- en verkoop van objecten als woningen en bedrijfspanden. Maar hiermee stopt onze dienstverlening niet! TMS Holland voert onder andere ook nulmetingen, expertises en arbitrages uit. Ook in bouwmanagement (bouwbegeleiding, directievoering, bouwtoezicht, kwaliteitscontrole, voorgangsbewaking) bij (ver)nieuwbouwprojecten en onderhoudsmanagement (meerjaren onderhoudsplannen en gebouwbeheer) zijn wij specialist. Wij worden veelvuldig ingezet om particulieren, bedrijven en instellingen (scholengemeenschappen en zorg), vastgoedeigenaren en beleggingsmaatschappijen van dienst te zijn.

Kortom mocht er ondersteuning nodig zijn op het gebied van (ge-)bouw en omgeving neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder!

Binnen onze eigen organisatie gaan we open en eerlijk met elkaar om en met onze klanten doen we hetzelfde. Dus... vaste contactpersonen, goed bereikbare medewerkers en vlot en efficiënt werk. Wij nodigen u graag uit om via de verschillende pagina's meer te weten te komen over de zaken die wellicht voor u interessant zijn.

Direct opdracht verstrekken voor een bouwtechnische keuring? Klik hier
Hoenderkamp 14 • Emmen • T: 0591 647858 • E: info@tmsholland.nl