top of page
TMS Holland - Over ons.

Over ons

Bij TMS Holland zit bouwkunde in ons DNA. Ons hechte team van experts deelt een diepgaande passie voor het vak. Samen streven we naar innovatieve oplossingen en leveren we betrouwbare expertise, met als ultiem doel: jou de sleutel bieden tot zorgeloos wonen.

Maak kennis met de mensen achter TMS Holland

Bij TMS Holland houden we niet alleen vast aan onze passie voor bouwkunde, maar we blijven ook voortdurend innoveren. Onze deskundige teams blijven zich bijscholen en verkennen voortdurend de nieuwste technologieën en trends in de bouwsector. Dit stelt ons in staat om state-of-the-art oplossingen te bieden die aan de hoogste normen voldoen. We begrijpen dat een huis meer is dan alleen een gebouw; het is een plek waar je dromen en herinneringen creëert. Daarom blijven we ons inzetten om jou niet alleen de sleutel tot zorgeloos wonen te bieden, maar ook een toekomstbestendige en comfortabele woonomgeving te garanderen, waarin je met vertrouwen kunt gedijen.

Aanvragen

Het aanvragen van een bouwkundige keuring voor een los gebouw doe je snel en eenvoudig hieronder! Staat je type gebouw, zoals een bedrijfspand, er niet tussen? Of wil je een offerte aanvragen voor een project bestaande uit meerdere gebouwen? Neem dan contact met ons op.

bottom of page