top of page
  • Foto van schrijverJacko ter Voorde

BREAKING: Ecocert neemt TMS Holland over

Groningen, 20 juli 2023 - Toonaangevende speler binnen de energieprestatie-branche, Ecocert, heeft op woensdag 19 juli de volledige overname van TMS Holland uit Emmen afgerond. Deze strategische overname is onder andere gericht op het aantrekken van getalenteerd personeel in een krappe arbeidsmarkt en het vergroten van het marktaandeel van Ecocert in haar focusgebied, Noord-Nederland.


Ecocert en TMS Holland, beiden bekend om hun inzet voor gecertificeerde en onafhankelijke verduurzaming middels energielabels en maatwerkadviezen, bundelen nu hun krachten om een nog grotere impact te maken op de regio Noord-Nederland. Met de officiële handtekening van voormalig eigenaar van TMS Holland, Martijn Rolink, is de overname formeel bevestigd.


"De overname van TMS Holland is een belangrijke mijlpaal voor Ecocert," verklaarde Jos Bosscher, mede-eigenaar van Ecocert. "We zijn verheugd om hun deskundige team aan boord te mogen verwelkomen, wat ons in staat stelt om onze diensten verder te versterken en de duurzaamheidsstandaarden in de regio te verhogen."


De overname biedt Ecocert een strategisch voordeel in de competitieve Noord-Nederlandse markt, waar duurzaamheid en milieubewustzijn steeds belangrijker worden voor beleggers, beheerders, makelaars, gemeenten en woningbouwverenigingen. Alle medewerkers van TMS Holland gaan mee in de overname. Zo behouden de bestaande klanten van TMS Holland hun vertrouwde contactpersoon, in de meeste gevallen Jenny Oost. Ecocert draagt zorg voor een naadloze overgang en ondersteuning voor alle klanten van TMS Holland.


De overname van TMS Holland is een stap voorwaarts in de groei van Ecocert als kwalitatief toonaangevend formulegestuurde serviceorganisatie. Het bedrijf kijkt ernaar uit om nieuwe mogelijkheden te verkennen en nog meer organisaties te ondersteunen bij het behalen van hun verduurzamingsambities.


Over Ecocert

Ecocert is volledig BRL9500 gecertificeerd voor het onafhankelijk opstellen van energielabels & maatwerkadviezen voor woningbouw (EP-W) & utiliteitsbouw (EP-U) in de basis- & detailmethodiek. Zo brengt Ecocert iedereen die vastgoed bezit of beheert verder: beleggers, beheerders, makelaars, gemeenten en woningbouwverenigingen.


Over TMS Holland

TMS Holland, gevestigd in Emmen, was een gerespecteerde naam voor het uitvoeren van verschillende keuringen in de bouw, gebouwbeheer, het verzorgen van het energielabel en het geven van advies op het gebied van bouwprojecten en energiebesparing. Met de overname door Ecocert zullen hun expertise en klantenbestand naadloos overgaan naar de nieuwe organisatie.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met:


Mediacontact

Naam: Jacko ter Voorde

Functie: Marketing Manager

E-mail: jacko@ecocert.nl

Telefoon: +31 6 40 68 25 36

Website: ecocert.nl

Comentários


bottom of page